Hodnocení obchodu

4,9 549 hodnocení
5
526x
4
19x
3
3x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PS Avatar autora Petr Spudil | 28.1.2021
Naprostá spokojenost . Nemohu si stěžovat rychle dodání a super ceny.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 28.1.2021
Děkujeme za hodnocení :)
P Avatar autora Petr | 28.1.2021
Super
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 28.1.2021
Jsme rádi, že jste spokojen.
D Avatar autora david | 28.1.2021
Slabá intenzita kuliček ice mint chutná jako stará máta oproti konkurenci bohužel
A Avatar autora Anonym | 27.1.2021
Super. doporučuji Určitě budu objednávat znovu.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 27.1.2021
Těšíme se na další objednávku. Děkujeme :)
PC Avatar autora Pavel Csecs | 27.1.2021
Super super super příště zase..... Těším se
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 27.1.2021
Děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen :)
MK Avatar autora Michaela Klinková | 27.1.2021
MP Avatar autora Monika Pěničková | 26.1.2021
Jsem naprosto spokojená.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 26.1.2021
Dobrý den, to jsme rádi :) Budeme se těšit na další nákup.
T Avatar autora Tyler | 26.1.2021
Kuličky jsou super. Jen škoda že ačkoliv je meloun psán jen jako meloun tak i přes to bych řekl že obsahuje příměs něceho svěžího jako by tam byl i nějaký mentol. Doufám že časem rozšíříte nabídku. Chtěl jsem ochutnat I colu co jsem viděl na instagramu ale na eshopu už toho moc není.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 26.1.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Meloun je doopravdy bez mentolu, každopádně 100 lidí, 100 chutí. Nové příchutě určitě budou :)
J Avatar autora Jakub | 26.1.2021
Je to paráda opravdu jak kdysi práskací cigarety, jen škoda kdyby mi z lahvičky nevypadalo přes půlku kuliček, hlavně to nedělejte venku :D
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 26.1.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Na kuličky si musíte dávat pozor :)
A Avatar autora Anonym | 25.1.2021
K Avatar autora Kristýna | 24.1.2021
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 26.1.2021
Děkujeme Vám za hodnocení.
A Avatar autora Anonym | 24.1.2021
T Avatar autora Tina | 23.1.2021
Perfect! Tesim sa ked bude dostupna jahoda! Urcite by som prijala este vacsiu koncentraciu chuti, oproti povodnym kapsulam slabsia chut, ale vona krasna.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 26.1.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení i za podnět :)
P Avatar autora Peta | 23.1.2021
všechny přichutě doporučuji ! Dodání super !Kuličky borůvka-máta přišly prasklé..
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 26.1.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení. Bohužel občas se to při přepravě stane. Mrzí nás to. Ale chuť zůstává :))
M Avatar autora Michaela | 23.1.2021
Dvě balení borůvka-máta přišli popraskané kuličky ???? další dva mixy v pořádku...
L Avatar autora Libuše | 23.1.2021
Kuličky jsou super. Doporučuji všem. Moc děkuji a určitě znovu objednám. S kapesním aplikátorem je to paráda.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 26.1.2021
Děkujeme Vám a těšíme se na další nákup :)
MM Avatar autora Miroslav Mašek | 23.1.2021
Doručení trvalo trochu déle ale chápu situaci jaká kolem nás je. Jinak kuličky jsou úplně super a určitě budeme objednávat a už ve větším ????
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 26.1.2021
Dobrý den, děkujeme za pochopení. Budeme se těšit na další objednávku :)
E Avatar autora Eliška | 21.1.2021
Kuličky super, určitě budu objednávat i nadále, zatím mám zásobu. Aplikátor doporučuji. Budu se těšit na nové příchutě, doufám, že se mezi nimi objeví třeba i vanilka. :)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 21.1.2021
Děkujeme Vám za hodnocení :))
A Avatar autora Ava | 20.1.2021
Nadmíru spokojena - doporučeno všem známým v okolí :-) Ráda znova objednám.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 20.1.2021
To rádi slyšíme :) Děkujeme.
MB Avatar autora Michaela Babjaková | 20.1.2021
Veliká spokojenost. S dobou dodání i s výrobkem samotným. Doporučuju aplikátor, perfektní věcička :-))))
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 20.1.2021
Děkujeme :)
Nahoru
549 položek celkem