Hodnocení obchodu

5,0 631 hodnocení
5
608x
4
20x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.2.2021
+ Přehlednost
+ Rychlá komunikace
+ Možnost vyřešit jakékoliv neshody
+ Výborné mentolové/ice příchutě
- Zboží nedodáno kompletní, ale bylo rychle napraveno!
- Příchutě nejsou výrazné a téměř od sebe nerozpoznatelné

Chuťově dávají smysl pouze mentolové/ice příchutě. Chybí sladkost, jako v originálních kapslích prodávané v minulosti od výrobců tabáků. Přesto lze zde najít zajímavé kombinace chutí.
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den, je možné, že se při balení stala chyba a něco nebylo dodáno. Ihned po tomto komentáři jsme Vás kontaktovali a nedostali odpovědi. I my můžeme samozřejmě udělat chybu, kterou se snažíme co nejrychleji napravit. S pozdravem, Mr.Blat tým
AA Avatar autora Adéla Aschenbrennerová | 24.2.2021
Přišlo se vším všudy za 6 dní. S čistým svědomím všem doporučuji. Kuličky nepřišly popraskané, chuť vydrží po celou dobu kouření a příchutě vůbec nezklamali. Naprostá spokojenost :)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 25.2.2021
Jsme rádi, že jste s kuličkami spokojená :)
J Avatar autora Jitka | 24.2.2021
Rychlé odeslání, produkty vyhovují mému očekávání, doporučila jsem i kamarádkám.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za doporučení :)
DK Avatar autora Dana Korseltová | 24.2.2021
Rychlé odeslání,kvalitní zboží
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 24.2.2021
Děkujeme.
JV Avatar autora Jana Vojnová | 24.2.2021
Rychlé odeslání a kvalitní produkt
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 24.2.2021
Děkujeme :)
N Avatar autora Nicol M. | 24.2.2021
Velká spokojenost. Rychlé dodání, vše proběhlo v pořádku. Aplikace kuliček je velmi jednoduchá a rychlá. Příchuť jde cítit po celý proces kouření. Paráda. :)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 24.2.2021
Děkujeme Vám za komentář :))
Avatar autora | 23.2.2021
Opět veliká spokojenost z dodáním objednaného zboží
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení :) S pozdravem, Mr.Blast tým
KF Avatar autora Kos frantisek | 22.2.2021
Velice jsem spokojen
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 24.2.2021
Jsme rádi, že jste spokojen :)
LP Avatar autora Lenka Petrášová | 22.2.2021
spokojena už jsem výrobek doporučila i kolegyni
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme za doporučení :)
Z Avatar autora Zlatan | 21.2.2021
Velká spokojenost s příchutí a aplikací kuliček. Rychlé dodání.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme :)
TK Avatar autora Tomáš Klimt | 20.2.2021
Rychlé dodání, vše došlo v pořádku Děkuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme za hodnocení.
M Avatar autora Martin N. | 20.2.2021
Výborné, rychlost doručení slušná a kuličky mi připomínají dřívější "lupačky". Naprostá spokojenost. :-)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Super :)
T Avatar autora Tomáš | 20.2.2021
Velice spokojen, expedice rychlovka během pár minut výrobek taky skvělý
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme :)
DM Avatar autora Dana Malihová | 20.2.2021
Velice, moc děkuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
My děkujeme :)
Avatar autora L. | 19.2.2021
Rychlé doručení, byla to má první a určitě ne poslední objednávka. Dnes jsem již vyzkoušela od každé objednané příchutě jednu. Jednoduchá aplikace, každá cigareta chutná jinak a chuť od prvního až do posledního potahnuti stále stejná. Mohu jen doporučit.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme Vám za komentář :)
LV Avatar autora Lucie Vyternova | 19.2.2021
Skvělé, rychlé
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Super :)
OH Avatar autora Ondra Hanzlík | 19.2.2021
Dnes mi už také dorazily kuličky a nemůžu si je vynachválit. Aplikace je opravdu jednoduchá, cena skvělá a už teď mám vybrané další příchutě na další nákup. Za mě určitě doporučuji :-)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme za doporučení :)
N Avatar autora Nela | 19.2.2021
R Avatar autora Radka | 18.2.2021
Naprostá spokojenost.. objednávám znovu
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 19.2.2021
Paráda :)
Avatar autora Vlasta Černoušková | 18.2.2021
maximálně
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 19.2.2021
Děkujeme za hodnocení.
Nahoru
631 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení