Ohodnoťte nás prosím.

Hodnocení obchodu

5,0 643 hodnocení
5
620x
4
20x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LP Avatar autora Lenka Petrášová | 22.2.2021
spokojena už jsem výrobek doporučila i kolegyni
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme za doporučení :)
Z Avatar autora Zlatan | 21.2.2021
Velká spokojenost s příchutí a aplikací kuliček. Rychlé dodání.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme :)
TK Avatar autora Tomáš Klimt | 20.2.2021
Rychlé dodání, vše došlo v pořádku Děkuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme za hodnocení.
M Avatar autora Martin N. | 20.2.2021
Výborné, rychlost doručení slušná a kuličky mi připomínají dřívější "lupačky". Naprostá spokojenost. :-)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Super :)
T Avatar autora Tomáš | 20.2.2021
Velice spokojen, expedice rychlovka během pár minut výrobek taky skvělý
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme :)
DM Avatar autora Dana Malihová | 20.2.2021
Velice, moc děkuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
My děkujeme :)
Avatar autora L. | 19.2.2021
Rychlé doručení, byla to má první a určitě ne poslední objednávka. Dnes jsem již vyzkoušela od každé objednané příchutě jednu. Jednoduchá aplikace, každá cigareta chutná jinak a chuť od prvního až do posledního potahnuti stále stejná. Mohu jen doporučit.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme Vám za komentář :)
LV Avatar autora Lucie Vyternova | 19.2.2021
Skvělé, rychlé
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Super :)
OH Avatar autora Ondra Hanzlík | 19.2.2021
Dnes mi už také dorazily kuličky a nemůžu si je vynachválit. Aplikace je opravdu jednoduchá, cena skvělá a už teď mám vybrané další příchutě na další nákup. Za mě určitě doporučuji :-)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.2.2021
Děkujeme za doporučení :)
N Avatar autora Nela | 19.2.2021
R Avatar autora Radka | 18.2.2021
Naprostá spokojenost.. objednávám znovu
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 19.2.2021
Paráda :)
Avatar autora Vlasta Černoušková | 18.2.2021
maximálně
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 19.2.2021
Děkujeme za hodnocení.
P Avatar autora Petr | 18.2.2021
Super, všechno v pořádku, doporučuji.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 19.2.2021
Děkujeme za doporučení :)
L Avatar autora Lucie | 18.2.2021
"práskačky" mi chyběly, takže za mě palec nahoru tomu, kdo s tímto nápadem zasejc přišel! Kuličky jsou chuťově příjemné, neštípou na jazyku. Určitě zase ráda objednám.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 19.2.2021
Děkujeme :)
L Avatar autora Lenda | 17.2.2021
Skvělý nápad, "pukačky" mi chyběly
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 17.2.2021
Děkujeme za pochvalu :)
M Avatar autora Michaela | 17.2.2021
Rychlé dodání, super cena a příchutě jsou výrazné a dobré určitě doporučuji..
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 17.2.2021
Děkujeme za doporučení :)
KW Avatar autora Kateřina Waldnerová | 17.2.2021
Super - jsem zase spokojená :-) Příchutě jsou výrazné a mňami :-)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 17.2.2021
Super :) Děkujeme za hodnocení
A Avatar autora Anna | 17.2.2021
Cena výhodná, doručení bez problému, produkt výborný
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 17.2.2021
Děkujeme za hodnocení :)
M Avatar autora Megi | 17.2.2021
Rychlé dodání, vše došlo v pořádku Děkuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 17.2.2021
Děkujeme :)
K Avatar autora Klára | 17.2.2021
Objednávala jsem aplikátor s kuličkami, ohledně kterých jsem byla mile překvapena
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 17.2.2021
Děkujeme :)
Nahoru
643 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení