Ohodnoťte nás prosím.

Hodnocení obchodu

5,0 643 hodnocení
5
620x
4
20x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 8.3.2021
+ spokojenost
- zadna

Avatar autora (Administrátor) 4.7.2022
Děkujeme za doporučení :)
R Avatar autora Robert | 6.3.2021
Maximální spokojenost, rychlé dodání, borůvka je luxusní
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 7.3.2021
Super, jsme rádi, že chutná :)
JK Avatar autora Jan Kříž | 6.3.2021
Je to super .Budu objednávat pořád .A paní, která necítí mentolovou příchuť ,bych rád vzkázal :musíte kapsli prasknout a pokud to bude pořád špatné ,tak zkuste test na Covid.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 7.3.2021
Děkujeme za vtipný komentář :D
K Avatar autora Kontra | 6.3.2021
Za mě úplně paráda, rychle dodání do 5 dnů jak již psaly, vše v pořádku přišlo, aplikátor je skvělí a snadný. Už jsem objednal podruhé a objednal bych znovu.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 7.3.2021
Děkujeme za hodnocení a komentář :)
KK Avatar autora Kateřina Kahabková | 5.3.2021
Rychlost doručení super rychle. Kuličky jsou super. Objednávala jsem jahodu a meloun. Aplikace snadná. Ale dost mi vadí že i když je pouze jahoda nebo meloun obojí je větrove jakoby tam byl mentol nebo máta to mi opravdu hodně vadí
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 7.3.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. V jahodě doopravdy mentol není. Ale každý, co pozorujeme, to cítí jinak. Je zde někdo říká, že cítí, někdo že ne. Je to dost individuální. Snad Vám zachutná nějaká jiná příchuť :)
ZR Avatar autora Zuzana Rumanovska | 5.3.2021
Za rychlost dodání dávám 5 hvězd , za aplikaci totéž , ale znovu neobjednám , mám metolové a příchuť vůbec necítím jak píší jiné recenze . Dozvěděla jsem se, že špatně recenze se mažou tak uvidíme jestli zmizí i tato :( .
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.3.2021
Dobrý den, děkujeme za komentář. Zrovna mentolová příchuť je svojí svěžestí velmi oblíbená. Snad najdete jinou příchuť, která bude vyhovovat i Vám :)
M Avatar autora Michal | 5.3.2021
Jsem naprosto spokojen, příchutě jsou výborné, konečně jsou zpět cíga s kapslí! Určitě budu nakupovat znova, všechny příchutě jsou opravdu výborné a zajímavé.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.3.2021
Děkujeme Vám za hodnocení :)
S Avatar autora SawyerLaFleur | 5.3.2021
Avatar autora | 5.3.2021
T Avatar autora Tomas | 5.3.2021
velice spokojen
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.3.2021
Super :)
Avatar autora | 5.3.2021
Kuličky šlapou,dodávka přišla hned. Maximální spokojenost.
EB Avatar autora Eva Balazsova | 5.3.2021
BS Avatar autora Baru Slezáková | 5.3.2021
Velmi spokojená
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.3.2021
Paráda :)
E Avatar autora ERIKA | 5.3.2021
Velmi spokojena, kuličky super chutnaji, a borůvky nejlepší . Rychle dodání. Dobra alternativa zrušených práskaček.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.3.2021
Děkujeme Vám za hodnocení :)
R Avatar autora renata | 4.3.2021
ES Avatar autora Eva Svobodová | 4.3.2021
LO Avatar autora Lucie Ok | 4.3.2021
Opravdu rychlé doručení, bomba ceny a slouží jako skvělá náhrada za práskací cigarety. Jen doporučuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 4.3.2021
Děkujeme za komentář a hodnocení :)
Avatar autora | 4.3.2021
+ Nebyl vůbec s ničím problém.Super nabídka.Všechno přišlo brzo a druhá objednávka taky

Avatar autora (Administrátor) 4.7.2022
Super! Děkujeme :)
JM Avatar autora Jaroslava Macoškova | 3.3.2021
velká spokojenost rychlost a dobré ceny všem doporučuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 3.3.2021
Děkujeme Vám za hodnocení :)
Avatar autora | 3.3.2021
+ Rychle a v pořádku dorazila zásilka

Avatar autora (Administrátor) 4.7.2022
Jsme rádi, že jste spokojen/a s rychlostí dodání :)
Nahoru
643 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení