Hodnocení obchodu

4,9 575 hodnocení
5
551x
4
20x
3
3x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jakub Kameník | 16.2.2021
Vse ok.... obchod doporucuji.... Jedine co mam malinkou pripominku je rychlost dodani.... Necely tyden, ale v teto blbe dobe to asi i chapu...
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 16.2.2021
Polepšíme se :) Děkujeme za hodnocení.
J Avatar autora Jenda | 16.2.2021
Tento obchod velice doporučuji, objednával jsem už podruhé a jsem spokojený.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 16.2.2021
Jsme rádi, když se vracíte :)
LP Avatar autora Lucie Parpelová | 16.2.2021
Velice spokojená, na doporučení jsem objednala a nelituji .
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 16.2.2021
To jsme rádi :)
E Avatar autora Elis | 16.2.2021
Nečekala jsem takovou chuť!! Prostě 5 hvězd kdyby jich bylo vic tak vic
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 16.2.2021
Děkujeme! :)
Avatar autora | 15.2.2021
+ Sortiment
+ Ceny
- Rychlost

Dodání zboží trvalo déle avšak zboží za to stálo.
Avatar autora (Administrátor) 22.1.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení :) S pozdravem, Mr.Blast tým
Avatar autora | 14.2.2021
I Avatar autora Inka | 14.2.2021
Spokojenost, výborná chuť, zcela jako před zákazem EU. Dodání do týdne v dnešní době odpovídá.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 16.2.2021
Super, jsme rádi, že jste spokojena :)
Avatar autora | 14.2.2021
+ Rychlé dodání
+ Hodně velký výběr příchutí
+ Cena

Super!! Určitě nakoupím znovu.
Avatar autora (Administrátor) 22.1.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení :) S pozdravem, Mr.Blast tým
J Avatar autora Jakub | 13.2.2021
Nečekal jsem, že chuť bude tak výrazná!! za mě SUPER !!!
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 16.2.2021
Děkujeme :)
L Avatar autora Lukáš | 13.2.2021
Jsem velice spokojen, chuť je úžasná. Ale doporučuji zakoupit i "plnítko". Co mě překvapilo, že před pár dny jsem zakoupil za 79 Kč balení borůvky 100ks, včera jsem se podíval znovu a cena je 95kc, ve slevě. Je to celkem zklamání, jelikož cena byla celkem úměrná. Teď již budu, bohužel, přemýšlet, zda zakoupím, další, děkuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 16.2.2021
Dobrý den, bohužel i my jsme nuceni zvednout ceny, jelikož vše se zdražuje. A o 16Kč to není zase tak hrozné :))
IM Avatar autora Iveta Manaskova | 13.2.2021
Přichutě jablko, vodní meloun i citron jemné a příjemné. Akorát delší dodání ale nevadí. Určitě bych doporučila.
DT Avatar autora Daniela Trinnerová | 12.2.2021
Skvělý produkt! Jsem velmi spokojená se všemi příchutěmi. Dodání trvá o trochu déle ale stojí za to si počkat.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.2.2021
Dobrý den, za prodlení se Vám omlouváme a za hodnocení děkujeme :))
AK Avatar autora Andrea Krejčí | 10.2.2021
Dodání trvalo trochu déle, ale stálo za to si počkat. Chystáme se na další objednávku. Doporučuji.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 10.2.2021
Dobrý den, doprava vázla, ale jsme rádi, že jste nakonec spokojeni :)
VJ Avatar autora Věra Janoušková | 10.2.2021
Velmi rychlé dodání, produkt výborný, skvělá chuť a snadná aplikace. Doporučuji!!
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 10.2.2021
Děkujeme za krásný komentář :))
RC Avatar autora Roman Cikrle | 10.2.2021
Naprosto skvělé brilantní dokonalé moc veliká spokojenost s nabídkou rychlou reakcí obchodu a doručení přímo perfektní moc děkuji a budu všude doporučovat
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 10.2.2021
Děkujeme Vám za chválu a doporučení :)
R Avatar autora Ruzena | 10.2.2021
Spokojená jen borůvka nemá chuť borůvky ale mentol super dekuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 10.2.2021
Děkujeme za hodnocení :)
D Avatar autora Denisa | 10.2.2021
Vodní meloun není sladký jako od jiných, příjemně voní a osvěží při potáhnutí.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 10.2.2021
Děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 10.2.2021
A Avatar autora Anonym | 10.2.2021
Borůvka nic moc. Na mě příliš umělá, nebo mi tam jednoduše něco vadí. Jablko opravdu dobré, jen jsem možná čekala víc. Co mě velmi mile překvapilo, tak že jsem si nemusela objednávat aplikátor a spolu s příchutěmi mi přišly “párátka”. Dodání proběhlo rychle a bez problémů.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 10.2.2021
Dobrý den, děkujeme za kritický názor. Bohužel všem se do chuti trefit nedokážeme. I tak jsme rádi, za Váš názor a hodnocení :)
Avatar autora | 9.2.2021
Nahoru
575 položek celkem

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné