Hodnocení obchodu

5,0 631 hodnocení
5
608x
4
20x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.3.2021
Ocenuji predevsim rychlost zpracovani a doruceni objednavky :)
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Děkujeme za konentář. Jsme rádi, že jste spokojen/a.
O Avatar autora Ondrej | 12.3.2021
Rychlé dodání. Skvělá komunikace. Můžu jen doporučit????????
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 14.3.2021
Děkujeme :)
LP Avatar autora Lucie Polochová | 12.3.2021
Velmi spokojena akorat bych zavedla více příchutí ☺️Ale jinak jsem velmi spokojena
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.3.2021
Na nových příchutích se pracuje. :))
DD Avatar autora Dana Dúšková | 12.3.2021
Nemohu nic vytknout, rychlé dodání bez problémů mohu vřele doporučit ❤️
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.3.2021
Děkujeme Vám za komentář a hodnocení :)
Avatar autora | 11.3.2021
Avatar autora | 11.3.2021
T Avatar autora Tomát | 11.3.2021
Za mě spokojenost. Rychlé dodání, celkem příjemné ceny. Z mixu příchutí jsem zatím zkusil dvě a super!
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 11.3.2021
Děkujeme za hodnocení :)
Avatar autora | 10.3.2021
skvělý nápad, vyplnění mezery na trhu:-) rychlé dodání hodně příchutí
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Děkujeme za hodnocení a komentář :)
Avatar autora | 8.3.2021
+ spokojenost
- zadna

Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Děkujeme za doporučení :)
R Avatar autora Robert | 6.3.2021
Maximální spokojenost, rychlé dodání, borůvka je luxusní
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 7.3.2021
Super, jsme rádi, že chutná :)
JK Avatar autora Jan Kříž | 6.3.2021
Je to super .Budu objednávat pořád .A paní, která necítí mentolovou příchuť ,bych rád vzkázal :musíte kapsli prasknout a pokud to bude pořád špatné ,tak zkuste test na Covid.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 7.3.2021
Děkujeme za vtipný komentář :D
K Avatar autora Kontra | 6.3.2021
Za mě úplně paráda, rychle dodání do 5 dnů jak již psaly, vše v pořádku přišlo, aplikátor je skvělí a snadný. Už jsem objednal podruhé a objednal bych znovu.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 7.3.2021
Děkujeme za hodnocení a komentář :)
KK Avatar autora Kateřina Kahabková | 5.3.2021
Rychlost doručení super rychle. Kuličky jsou super. Objednávala jsem jahodu a meloun. Aplikace snadná. Ale dost mi vadí že i když je pouze jahoda nebo meloun obojí je větrove jakoby tam byl mentol nebo máta to mi opravdu hodně vadí
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 7.3.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. V jahodě doopravdy mentol není. Ale každý, co pozorujeme, to cítí jinak. Je zde někdo říká, že cítí, někdo že ne. Je to dost individuální. Snad Vám zachutná nějaká jiná příchuť :)
ZR Avatar autora Zuzana Rumanovska | 5.3.2021
Za rychlost dodání dávám 5 hvězd , za aplikaci totéž , ale znovu neobjednám , mám metolové a příchuť vůbec necítím jak píší jiné recenze . Dozvěděla jsem se, že špatně recenze se mažou tak uvidíme jestli zmizí i tato :( .
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.3.2021
Dobrý den, děkujeme za komentář. Zrovna mentolová příchuť je svojí svěžestí velmi oblíbená. Snad najdete jinou příchuť, která bude vyhovovat i Vám :)
M Avatar autora Michal | 5.3.2021
Jsem naprosto spokojen, příchutě jsou výborné, konečně jsou zpět cíga s kapslí! Určitě budu nakupovat znova, všechny příchutě jsou opravdu výborné a zajímavé.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.3.2021
Děkujeme Vám za hodnocení :)
S Avatar autora SawyerLaFleur | 5.3.2021
Avatar autora | 5.3.2021
T Avatar autora Tomas | 5.3.2021
velice spokojen
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.3.2021
Super :)
Avatar autora | 5.3.2021
Kuličky šlapou,dodávka přišla hned. Maximální spokojenost.
EB Avatar autora Eva Balazsova | 5.3.2021
Nahoru
631 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení