Ohodnoťte nás prosím.

Hodnocení obchodu

5,0 643 hodnocení
5
620x
4
20x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Monika | 22.12.2020
Absolutní spokojenost jak se zbožím tak s dopravou
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.12.2020
Děkujeme :)
ML Avatar autora Michaela Lacová | 22.12.2020
Všechno super, rychlé dodání i před Vánoci. Produkt naprosto super. Koupila jsem mix kuliček na ochutnávku a melounová je ze všechno rozhodně nejlepší ❤️
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.12.2020
Super, jsme rádi, že chutná :)
M Avatar autora Marcela | 21.12.2020
Velice rychle dodání. Jen borůvková příchuť je vzdálená příchuti borůvkové :-(.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 22.12.2020
Dobrý den, je nám líto, že jste borůvce nepřišla na chuť. Borůvka je s mátou, tudíž je svěží. Ale jak říkáme, 100 lidí, 100 chutí. Stále je to u nás nejprodávanější produkt a zákazníci se pro něj rádi vrací. Snad Vám zachutnají jiné příchutě :)
J Avatar autora Jana | 20.12.2020
Rychlý a spolehlivý obchod
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 21.12.2020
Děkujeme :)
D Avatar autora DANIELA | 20.12.2020
Spokojenost.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 21.12.2020
Děkujeme Vám.
M Avatar autora Michaela | 19.12.2020
Jsem velmi spokojena ..Určitě budu objednávat dal a všem vřele doporučuji ..
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 21.12.2020
Děkujeme za doporučení :)
EH Avatar autora Eliška Honsová | 18.12.2020
Rychlé odeslání a super příchutě
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 21.12.2020
Jsme rádi, že jste spokojena :)
A Avatar autora Anonym | 12.12.2020
J Avatar autora Jana | 12.12.2020
Maximalni spokojenost! Odeslani temer ihned a chut cigaret konecne super :)))
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Děkujeme! Jsme rádi, že chutná.
Avatar autora Michaela Štůralová | 11.12.2020
Objednávala jsem podruhé a stále jsem maximálně spokojená.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Super!! :))
Avatar autora Michaela Štůralová | 4.12.2020
Jsem maximálně spokojená. Bála jsem se, že to nebude vůbec dobré, ale od teď si každou cigaretu užívám. Vložení kuličky je snadné a jde poznat, co mám zrovna za příchuť. Těším se na další objednávku
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Jsme rádi, když se k nám zákazníci vrací. Děkujeme za důvěru!
A Avatar autora Anonym | 3.12.2020
PH Avatar autora Petr Hanák | 1.12.2020
Super
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Jsme rádi, že jste spokojen :)
MK Avatar autora Markéta Kopecká | 1.12.2020
Rychlé, spolehlivé, dobrá chuť. Nemůžu si to vynachválit!
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Děkujeme za hodnocení! :)
I Avatar autora Ivča | 30.11.2020
Zajímavá chuť a produkt, pro lepší manipulaci si ještě koupím vaši plničku, se mě to celé rozsypalo :D. Ještě musím doladit jaké heets kam to dávat, ať vynikne nejvíc chuť.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Určitě se s tím nějak poperete :) Děkujeme z Váš nákup :)
A Avatar autora Anonym | 29.11.2020
D Avatar autora Diana | 27.11.2020
Rychle dodání. Super chuť.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Paráda! Jsme rádi, že jste s nákupem spokojená.
LJ Avatar autora Ladislav Jakeš | 18.11.2020
Paráda!! Ještě lepší než klasické práskačky. A velký výběr.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Děkujeme a budeme se těšit na Vaší další objednávku.
EJ Avatar autora Erik Jarolím | 17.11.2020
Rychlé dodání. Objednával jsem liči a musím říct, že chutná.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Liči je jedno z nejoblíbenějších. Super volba :)
Avatar autora Zdeňka Špačková | 17.11.2020
Ještě lepší jak práskací cigarety, které byly dříve. Doporučuji všem!!!
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 12.12.2020
Super, děkujeme :)
Nahoru
643 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení