Hodnocení obchodu

5,0 631 hodnocení
5
608x
4
20x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Anonym | 8.2.2021
Skvelé ochutenie, jednoduchá aplikácia, rýchle dodanie bez poškodenia.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 10.2.2021
Jsme rádi, že jste spokojen/a. :)
Z Avatar autora Zdeňka | 7.2.2021
Jsem spokojená, až na to že přišla jahoda s mátou místo borůvky. Dodání sice pomalejší, ale vyplatí se čekat.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 8.2.2021
Dobrý den, na obalu je napsáno "jagoda", ale to je polsky. V češtině je to borůvka, takže Vám to přišlo správně :) Děkujeme za hodnocení.
PP Avatar autora Petra Polanecká | 6.2.2021
Super,jsem spokojená, určitě objednám další
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 8.2.2021
Budeme se těšit :)
Avatar autora | 6.2.2021
+ Rýchla doprava
+ Komunikácia s obchodom
+ Zľavy
+ Veľa príchutí na výber

S e-shopom som veľmi spokojný aj s dopravou, ale s guličkami vôbec nie. Očakával som chuť ako pri bývalích pukačiek alebo kamelkoch, ale vôbec to tak nebolo. Chuť po prasknutí som cítil iba po troch ťahoch a to bolo všetko aj po pridaní troch guličiek som mal taký istý pocit ako pri jednej guličke, ale ani chuť nebola nad očakávania dobrá.
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den, mrzí nás, že kuličky tolik necítíte. Ale jak říkáme my ''100 lidí, 100 chutí''. Někomu to vyhovuje, někomu ne. Ale doporučujeme vyzkoušet i jiné příchutě. Věříme, že si najdete tu pravou :)
JV Avatar autora Jan Vyhlídal | 5.2.2021
super doporučuji
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.2.2021
Děkujeme :)
S Avatar autora Simča | 5.2.2021
Perfektní, trochu delší dodání, ale vyplatí se čekat. :)
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 5.2.2021
Děkujeme Vám za hodnocení.
Avatar autora | 5.2.2021
+ Velice dobré příchutě
+ Velký výběr
+ Kvalita

Musím ocenit nápad. Jako náhrada za práskací cigarety je to suuper a ještě snad lepší, protože je na výběr z více příchůtí. Doporučuji všem!
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení :)
N Avatar autora Nicky | 4.2.2021
Rychlé dodání, perfektní chuť. Doporučuji!
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 4.2.2021
Děkujeme za hodnocení :)
A Avatar autora Anonym | 3.2.2021
Avatar autora | 3.2.2021
Veľmi spokojná s výrobkom ako aj so samotným obchodom. Veľmi ústretový. Ďakujem určite objednám aj nabuduce.
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení :) Těšíme se na Vaší další návštěvu na eshopu.
Avatar autora | 2.2.2021
+ Velký výběr příchutí
+ Pohotová odpověď při jakémkoliv dotazu

Zboží "cestovalo" trochu déle, ale to pouze z důvodu komplikace ze strany dopravce. Obchod se s tímto vypořádal profesionálně a mohu ho jen doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den, mockrát děkujeme za hodnocení. :)
V Avatar autora Vanesa | 2.2.2021
Som veľmi spokojná, určite to nebola posledná objednávka ????
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 2.2.2021
Děkujeme Vám za hodnocení :)
D Avatar autora Dave | 1.2.2021
Komunikácia veľmi dobrá Doručenie dlhšie, ale vzhľadom na dodanie z Českej republiky je to normálne. Nič negatívne nevidím.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 1.2.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení :)
I Avatar autora Iveta | 29.1.2021
Super!!! Doporučuji ☺️
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme Vám za hodnocení a doporučení :)
M Avatar autora Mona | 29.1.2021
Je to super :) Po dlouhé době jsem si pochutnala na cigaretě. Určitě objednám znovu :) Doporučím svým známým.
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme Vám za doporučení :)
LL Avatar autora Libuše Löblová | 29.1.2021
Spokojenost
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme za hodnocení.
A Avatar autora Alena | 29.1.2021
Konečně dobrý pokouřeníčko. Super
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 29.1.2021
Dobrý den Aleno, jsme rádi, že jste spokojena. Děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 29.1.2021
Přítel si pochvaluje, avšak borůvkové přišli lehce popraskané a doba dodání byla dva týdny což je celkem dlouho. Proto 4*
VN Avatar autora Věra Němcová | 28.1.2021
Mohu jen doporučit! Myslím, že jsem hodně lidem otevřela nový svět práskacích cigaret!
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 28.1.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za doporučení.
DV Avatar autora Daniela Valeková | 28.1.2021
ŠJ Avatar autora Šimon Ježek (Administrátor) 28.1.2021
Děkujeme za hodnocení :)
Nahoru
631 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení